Plaja din Mamaia

Statiunea Mamaia

Politici

Termeni si conditii

Nu inchiriem o singura noapte de cazare.

Rezervarea camerelor in cadrul untatii noatre de cazare se face cu plata unui avans prealabil, respectiv cu achitarea in avans a 30% din sejur, minim a primei nopti de cazare la sejururile mai mici de 2 nopti.

In cazul in care se doreste anularea rezervarii facute, aceasta se poate face cu returnarea avansului cu minim 14 zile inainte de data sosirii, in caz contrar, avansul nu va fi returnat si se va socoti in zile de cazare.

In cazul neprezentarii la cazare, NO SHOW, se va plati de catre turist costul a 30% din sejurul rezervat., minim 1 noapte de cazare in cazul sejururilor mai mici de 2 nopti sau se va aplica oricare alta politica a fost stabilita la data rezervarii in cazul in care s-a folosit pentru rezervare un motor de direct-booking (ex.: Booking.com, AirBnB.com, expedia.com, homeaway.com sau oricare alt motor de direct-booking).

Tarifele camerelor includ cazare, TVA;

Copiii 0-9 ani beneficiaza de gratuitate la cazare. Nu dispunem de posibilitatea oferirii unui pat suplimentar.

Persoanele peste 10 ani platesc integral tariful de mic dejun pentru adult .

Nu se pot caza mai mult de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti pe camera.

Camerele se inchiriaza numai in regim de double.

Check-in: ora 16:00.

Check-out: ora 10:00.

Politica de anulare (no show)

Nu inchiriem o singura noapte de cazare.

Rezervarea camerelor in cadrul untatii noatre de cazare se face cu plata unui avans prealabil, respectiv cu achitarea in avans a 30% din sejur, minim a primei nopti de cazare la sejururile mai mici de 2 nopti.

In cazul in care se doreste anularea rezervarii facute, aceasta se poate face cu returnarea avansului cu minim 7 zile inainte de data sosirii, in caz contrar, avansul nu va fi returnat si se va socoti in zile de cazare.

In cazul neprezentarii la cazare, NO SHOW, se va plati de catre turist costul a 30% din sejurul rezervat., minim 1 noapte de cazare in cazul sejururilor mai mici de 2 nopti.

Tarifele camerelor includ cazare, mic dejun pentru 2 adulti, TVA si taxa hoteliera;

Copiii 0-9 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, afara de cazul cand se doreste un pat suplimentar.

Persoanele peste 10 ani platesc integral tariful de mic dejun pentru adult si, la cerere, costul unui pat suplimentar de  30 lei / noapte.

Nu se pot caza mai mult de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti pe camera.

Camerele se inchiriaza numai in regim de double.

Check-in: ora 16:00.

Check-out: ora 12:00.

Orice reclamatie trebuie inaintata managerului vilei cu nr de tel 0724.855.811, iar in cazul in care considerati ca nu ati reusit sa ajungeti la o intelegere, va puteti adresa la ANPC la numarul 021.9551

Politica de confidentialitate

 1. Despre noi

SC REVERS SRL, este o societate organizata si care functioneaza în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Constanta, strada Lt Economu 30, jud. Constanta, înregistrat? la ORC sub nr. J13/2082/1997, având CUI R9777362, odata cu intrarea în vigoare a Regulamentului General UE privind Protectia Datelor (GDPR) începând cu data de 25 mai 2018 referitor la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, administreaza în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati, pentru desfasurarea activitatii în sectorul serviciilor de cazare la hotel si serviciilor de alimentatie publica. Scopul acestor masuri sunt de a stabili responsabilitatile angajatilor SC Revers SRL, pentru îndeplinirea obligatiilor referitoare la garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viata privata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Scopul colectarii si prelucrarii datelor este pentru furnizarea de servicii hoteliere si de turism în structurile de primire turistica Vilele Liliana – Mamaia Nord , si pentru prestarea serviciilor de alimentatie publica la toate locatiile la care societatea are deschise puncte de lucru. Scopul colectarii datelor este acela de a asigura accesul si protectia turistilor în structurile de primire turistica, si pentru prestarea serviciilor de alimentatie publica. SC Revers SRL respecta dreptul la intimitate al persoanelor ale caror date sunt prelucrate, prin “Politica de confidentialitate’’, cu scopul de a informa asupra modului în care sunt colectate, folosite si procesate informatiile cu caracter personal. informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatilor publice centrale/locale. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate în vederea prelucrarii.

2. Ce date prelucram?

În vederea serviciilor solicitate (servicii cazare, prestare servicii mic dejun, mese festive, evenimente), confirmarii comenzii, informarii dvs. privind stadiul comenzii, oferirii de raspunsuri la reclamatiile plasate si serviciilor oferite, precum si a exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vânzarilor si comportamentului de cumparare a clientilor, activitati administrative si de media, sunteti de acord sa ne încredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, date personale care sunt prelucrate prin intermediul fiselor de cazare sau a altor formulare tip, specifice activitatii hoteliere sau contracte comerciale fie pentru activitatea hoteliera sau pentru contractarea de evenimente festive. Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în aceasta politica.

3. Scopul si temeiul juridic al prelucrarii?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamântul dvs. sunt si vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmeaza. Mentionam faptul ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza în temeiul consimtamântului dvs. în acest sens, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor, numit în cele ce urmeaza Regulament/ul. Situatiile în care SC Revers SRL va colecta si prelucra datele dvs. cu caracter personal si scopurile în vederea carora aceste date vor fi prelucrate, sunt urmatoarele: Scopul prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal în cazul înscrierii la evenimentele organizate de SC Revers Srl consta în transmiterea facturii fiscale insotita de bonul fiscal aferent pentru a beneficia de serviciul prestat, permiterea accesului la camera hoteliera sau in cadrul restaurantului pentru a beneficia de serviciul contractat , pe baza datelor înregistrate, comunicarea de informatii legate de serviciul contractat, informarea cu privire la serviciile asemanatoare cu cel la care v-ati înscris, organizate pe viitor si facturare, în cazul evenimentelor contra-cost sau sejururi turistice; Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a v? informa despre produsele si serviciile noastre si evenimentele organizate de noi. Atunci când postati comentarii sau întrebari pe site-ul web www.vileleliliana.ro, se retine numele dvs. si orice date furnizati în acel comentariu/mesaj în scopul notificarii ulterioare cu privire la serviciile, produsele sau evenimentele organizate de noi.

4.  Acces la date

Va instiintam ca pentru functionarea eficienta a colaborarii cu dvs. atât prin intermediul email-ului cât si a paginii web www.vileleliliana.ro, la datele dvs.de acces au doar persoanele angajate, delegate din interiorul firmei. Categoriile de servicii si datele cu caracter personal utilizate sunt urmatoarele:

Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;

Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon; Servicii de facturare – nume, prenume, CNP, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;

Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;

Servicii de trimitere SMS – numarul de telefon;

Servicii de procesare plati online – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;

Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail, numar de telefon;

Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, CNP;

Servicii juridice – nume, prenume, adresa, CNP;

5. Timpul stocarii datele dvs.

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decât termenul general de prescriptie, sau  maxim  1 an de zile, in cazul fiselor de cazare.

6.  Drepturile Dvs.

Aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea SC Revers SRL o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc pe dumneavoastra, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de dvs., SC Revers SRL poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative; în cazul în care introduceti cererea în format electronic si cu exceptia cazului în care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent; dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre SC Revers SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; SC Revers SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru; dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea SC Revers SRL stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara întârzieri nejustificate, iar SC Revers SRL are obligatia de a sterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) va retrageti consimtamântul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze în ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine SC Revers SRL în temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei române; SC Revers SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru; dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea SC Revers SRL restrictionarea prelucrarii în cazul în care va aflati într-unul din urmatoarele cazuri: (i) contestati exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite SC Revers SRL sa verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegala, iar Dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restrictionarea utilizarii lor; (iii) SC Revers SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanta; sau (iv) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp în care se verifica daca drepturile legitime ale SC Revers SRL prevaleaza asupra drepturilor Dvs.; SC Revers SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi uriase si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru; dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre SC Revers SRL, într-un format structurat, utilizat în mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, în anumite conditii; în exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la SC Revers SRL la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic; dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara în care va aflati, în orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plângere în fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; dreptul de a va retrage consimtamântul în orice moment.

7. Cum veti avea acces la datele Dvs?

Pentru orice întrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, ne puteti contacta la adresa: Str. Lt Economu 30, Constanta, jud. Constanta. SC Revers SRL va va furniza informatiile solicitate în format electronic atunci când este posibil, cu exceptia cazului în care solicitati un alt format. Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate în exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite gratuit de SC Revers SRL. Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele dvs. personale vor fi prelucrate de SC Revers SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Va multumim frumos!

S.C REVERS SRL

Adresa sediu social –

Strada Locotenent Economu 30, Constanta

Cod Fiscal- RO9777362

J13/2082/1997

Telefoane contact

0724855811, 0799969559

Administrator societate – Coseru Ionut

Statiunea Mamaia

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta...
Citeste mai mult

Istoric

Povestea statiunii Mamaia incepe in anul 1905, cand pe fasia de pamant dintre mare si lacul Siutghiol incepe constructia...
Citeste mai mult

Cazare si Masa

Mamaia este cea mai mare statiune a litoralului romanesc, iar acest lucru se oglindeste si in capacitatea sa de cazare...
Citeste mai mult

Distractii si Relaxare

Daca pentru dumneavoastra vacanta la mare nu se reduce doar la sezlongul de pe plaja, statiunea Mamaia...
Citeste mai mult

ANPC, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor